Dags att ta ut hojen!

Det börjar bli dags att ta ut MC:n och förbereda sig för vårens och sommarens turer. För min del är det också dags att köpa nya MC-byxor. Denna gången blir det ett par kevlarjeans från Lindstrands. Jag har en kompis som testat dessa och han kan rekommendera dem.

Kevlarjeansen blir säkrare och säkrare och därför blir det också mer populärt med kevlarjeans. Under varma sommardagar är det också mycket skönare med ett par MC-jeans än ett par skinnbrallor. Det finns olika typer av kevlarjeans, sådana som skyddar hela nederkroppen och de som skyddar delar som rumpa, benens sidor och knän. Jag har valt ett par som skyddar hela nederkroppen, det känns säkrare. Visserligen är dessa dyrare, men att tumma på säkerheten är dumt.

Kevlarjeans från Lindstrands

Lindstrands är ett välrenommerat märke för MC-kläder och de har också riktigt bra kevlarjeans. Ett par kevlarjeans från Lindstrands är testade och anses vara mycket säkra. Speciellt om man väljer deras byxor med helt skydd. Välj helst ett par byxor med stretch, då är det lättare att komma upp på hojen och de är också mycket bekvämare.

Nya handskar

Jag behöver också köpa nya MC-handskar. Här är det riktigt svårt att välja vad jag ska ha. Det finns mängder av modeller och flera olika material. Dessutom är det svårt att handla handskarna via nätet eftersom det är svårt att veta hur passformen är. Jag får nog åka till stan och besöka en MC-butik och prova mig fram.

I alla fall ska det bli kul att ge sig ut på vägarna igen. Under semestern blir det nog en tur ner genom Europa tillsammans med kompisarna. Det ska verkligen bli kul.