Mörkt och kallt ute – mer tid i garaget

      Kommentarer inaktiverade för Mörkt och kallt ute – mer tid i garaget

Nu när den mörka tiden på året är här vet jag att vi är många där ute som passar på att spendera extra mycket tid i garaget med att meka med våra fordon och annat kul. Det är ju perfekt att ta sig tiden nu att ta tag i det där som man skjutit upp sådär onödigt länge och dessutom är det ju, enligt mig, väldigt rofyllt att få lite ensamtid med sin favorithobby.

I och med att vi bor på en gård innebär det att vi har flertalet trailers och släpvagnar som med jämna mellanrum behöver ses över och fixas till, och det är detta jag nu tänkt lägga kommande helger på.

Thule/Fogelstad – ett populärt märke för trailers och släpvagnar

Alla våra trailers och släpvagnar råkar komma från trailergruppen Thule/Fogelsta och jag vet att detta är ett populärt märke för många där ute. Att hitta reservdelar till Thule/Fogelstad är därför tack och lov relativt lätt att få tag på. Den här gången är det dags för några av våra släp att få lite nya lampor men jag behöver även byta ut ett gäng axeltappar och bussningar bland annat. Nya stödhjul är alltid bra att ha även det så det blir det till att beställa det med.

Reparera och fixa på egen hand för att spara in på onödiga verkstadskostnader

Det jag tycker är så roligt med att greja med dessa saker på egen hand är att de flesta faktiskt kan klara av det, om man faktiskt ger det ett ärligt försök. Tänk vad mycket man kan spara in på verkstadskostnader genom att i stället göra lite research på nätet och följa instruktioner som finns så bra att få tag på nu för tiden. Det är något jag verkligen kan rekommendera er alla!